064/12-41-855
064/12-41-855
Pon. – Ned.: 00.00 – 24.00

Zamena vodovodnih cevi

Zamena vodovodnih cevi takođe često spada u hitne intervencije. Ako primetite vlažan zid ili mokar zid, fleku na zidu koja se širi, znači da je vodovodna cev pukla i da vam je hitno potrebna zamena vodovodnih cevi u kupatilu ili kuhinji. Zamena vodovodnih cevi, zamena ventila za vodu, ugradnja sanitarija kao i sve vodoinstalaterske usluge dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Zamena vodovodnih cevi – Vodoinstalater Banjica

Zamena vodovodnih ceviProblem loših vodovodnih cevi uglavnom nastaje zbog dotrajalosti cevovoda, korozije ili kamenca koji može da ošteti cev u nekom trenutku. Kada dođe do pucanja cevi, dolazi i do rizika da se ošteti, ne samo Vaš, već i stan Vašeg komšije, kao i susednih prostorija. Pored novih neprijatnosti koje se stvaraju, stvaraju se i dodatni troškovi renoviranja koje niste imali u planu. Međutim, sve se može srediti na vreme ukoliko brzo reagujete. Ako primetite nastanak vlage na zidovima, to je prva uzbuna da je možda došlo do pucanja cevi i važno je da se odmah pozove vodoinstalater. Zamenu vodovodnih cevi obavljamo na celoj teritoriji Banjice i okoline. Za ovu intervenciju se brinu najbolji vodoinstalateri našeg tima sa ogromnim znanjem, iskustvom i kvalifikacijama. Vodoinstalateri su Vam na raspolaganju u svako doba, dovoljan je samo jedan poziv i na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku.

Nakon što obavimo zamenu vodovodnih cevi, proveravamo da li sve funkcioniše u najboljem redu i tek pošto se uverimo u potpunu ispravnost, napuštamo Vaš prostor. Zamena vodovodnih cevi je za nas rutinska intervencija, s obzirom da se ovim poslom bavimo dugi niz godina. S obzirom da na Banjici veliki broj zgrada ima cevovod star preko 20 godina, u nekom trenutku će se sigurno javiti određeni problemi sa cevima. Angažovanjem stručnh vodoinstalatera nema razloga za brigu jer ćemo se u potpunosti pobrinuti za Vaš privatni i poslovni prostor. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima i na raspolaganju smo Vam za sve vrste vodoinstalaterskih intervencija.

Danas se u primeni najviše koriste vodovodne cevi od plastike, zbog svoje fleksibilnosti i funkcionalnosti pokazale su se kao najbolje rešenje za svačiji vodovodni sistem. Zamena vodovodnih cevi se tretira kao hitna intervencija jer je važno da se spreči njeno pucanje, samim tim i nastanak poplave. Dajemo Vam račun i garanciju na kvalitet pružene usluge, a zamenu vodovodnih cevi kao i sve ostale intervencije obavljamo po najpovoljnijim cenama u gradu. Dostupni smo 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

Call Now Button