064/12-41-855
064/12-41-855
Pon. – Ned.: 00.00 – 24.00

Snimanje cevi kamerom

Snimanje cevi kamerom je pouzdana metoda lociranja problema u samoj kanalizacionoj cevi. Snimanje cevi kamerom, odgušenje kanalizacije, sve vodoinstalaterske usluge i hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Za snimanje cevi kamerom koristimo kamere visoke rezolucije koje registruju i najmanju pukotinu u cevi ili zagušenje.

Snimanje cevi kamerom – Vodoinstalater Banjica

Snimanje cevi kameromNajbolji način da proverite u kakvom su stanju kanalizacione cevi Vašeg doma ili poslovnog prostora jeste snimanje cevi kamerom. Ovu metodu najčešće primenjujemo kada dođe do problema u cevima, gde je potrebno utvrditi uzrok i mesto na kom se problem javio. Često je u pitanju naprsnuće cevi koje se manifestuje curenjem vode na određenim mestima, u temelju, stanu ispod ili u samoj zemlji što može da izazove velike probleme i neprijatnosti. Kako biste se uverili u potpunu ispravnost Vašeg kanalizacionog sistema, angažujte naš stručni tim vodoinstalatera koji će se pobrinuti da Vam pruži uslugu na najvišem nivou, po svetskim standardima. Snimanje cevi kamerom vršimo na celoj teritorji Banjice i okoline, svakog dana, samo nas pozovite i rezervišite dolazak kvalifikovanih vodoinstalatera na Vašu adresu.

Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima i na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku, gde god da se nalazite. Pružamo Vam pouzdanu i profesionalnu uslugu o kakvoj god intervenciji da je reč. Ukoliko do sada niste imali prilike da nas angažujete, uverićete se u naš profesionalan odnos prema radu već nakon prvog intervenisanja. Koristimo kamere visoke rezolucije koje dopiru do svih uglova cevi i najbolje prikazuju njihovo stanje i detektuju kvar. Sve se to nadgleda putem kompjutera koji prikazuje jasnu sliku Vašeg cevovoda. S obzirom da opremom rukuju kvalifikovani vodoinstalateri sa bogatim iskustvom, nema razloga za zabrinutost, ako kvar postoji, on će biti pronađen i uklonjen veoma brzo. Ukoliko je potrebno, obavićemo zamenu sporne cevi i što pre i vratiti sve u normalnu funkcionalnost.

Snimanje cevi vršimo po najpovoljnijim cenama, pristupačnim svačijem budžetu. Pored toga, možete nas angažovati za vodoinstalaterske usluge svih vrsta, od zamene vodovodnih cevi, odgušenja kanalizacije, popravke bojlera, itd. Hitne intervencije su nešto što obavljamo u bilo koje doba dana i noći, što je dobro znati ako Vas zadesi određen kvar koji zahteva brzo intervenisanje. Dajemo Vam račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

Call Now Button