064/12-41-855
064/12-41-855
Pon. – Ned.: 00.00 – 24.00

Ugradnja sanitarija

Ugradnja sanitarija je još jedna od usluga koju pružamo za fizička i pravna lica. Ugradnja sanitarija, montaža bojlera, montaža lavaboa, montaža wc šolje, sve hitne intervencije i vodoinstalaterske usluge dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Ugradnja sanitarija se može raditi kompletno, usled renoviranja kupatila ili parcijalno, usled mehaničkih oštećenja ili dotrajalosti.

Ugradnja sanitarija – Vodoinstalater Banjica

Ugradnja sanitarijaSanitarije su sastavni deo svakog kupatila i njihova ugradnja mora biti profesionalno obavljena. Mi Vam nudimo kompletnu ugradnju sanitarija u slučaju da je reč o novom objektu koji tek treba da se osposobi za boravak. Takođe nas možete angažovati za pojedinačnu ugradnju određenih sanitarija. Dovoljno je da nam putem poziva objasnite o čemu je reč i mi ćemo Vam dati sve potrebne informacije. Takođe smo Vam na raspolaganju oko konsultacija za sve vodoinstalaterske usluge. Ugradnju sanitarija vršimo na celoj teritoriji Banjice i okoline. Gotovo svakodnevno dobijamo pozive koji se odnose na ugradnju sanitarija, bilo da je reč o ugradnji kade, tuš kabine, wc šolje, lavaboa i ostalog.

Nakon što obavimo intervenciju, proveravamo da li sve funkcioniše u najboljem redu i da li je sve u apsolutno ispravnom stanju. Iza sebe ostavljamo uredan prostor, a to se odnosi na sve vodoinstalaterske usluge koje obavimo u Vašem domu ili poslovnom prostoru. Ukoliko planirate izgradnju novog objekta ili prostorije u kojoj je potrebno instalirati sanitarije, mi učestvujemo u izvođenju vodoinstalaterskih radova. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima. Garantujemo brz dolazak na adresu i kvalitet usluge na najvišem nivou, po svetskim standardima. Vršimo ugradnju sanitarija svih marki proizvođača, kao i svih dimenzija. Za hitne intervencije smo na raspolaganju u bilo koje doba dana i noći.

Ugradnju sanitarija vršimo po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Za ceo postupak se brinu naši kvalifikovani vodoinstalateri sa bogatim iskustvom. Koristimo najkvalitetniju i najsavremeniju opremu za sve vodoinstalaterske usluge kako bismo Vam pružili samo najbolje. Pouzdan vodoinstalater je najvažniji prilikom svake intervencije, možete nas angažovati i za održavanje vodovodnog sistema u Vašim poslovnim objektima. Dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Poštujemo Vaše vreme i sve rokove koji su predviđeni za završetak radova. Na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

Call Now Button