064/12-41-855
064/12-41-855
Pon. – Ned.: 00.00 – 24.00

Servis bojlera

Servis bojlera radimo za bojlere svih modela i proizvođača. Servis bojlera, montaža bojlera, servis protočnih bojlera, servis kuhinjskih bojlera, sve vodoinstalaterske usluge i hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Za servis bojlera koristimo kvalitetne rezervne delove i dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge.

Servis bojlera – Vodoinstalater Banjica

Servis bojleraIspravnost bojlera je veoma važna, posebno jer je reč o uređaju koji funkcioniše koristeći električnu energiju, a kako bi mogao da zagreje vodu. Kada se javi kvar na bojleru, pozovite nas kako bismo utvrdili gde je došlo do prekida u radu i da se taj kvar što pre otkloni. Popravku bojlera vršimo na celoj teritoriji Banjice i okoline, svakog dana, za pravna i fizička lica. Nikako se ne preporučuje da sami pokušavate sa utvrđivanjem kvara i njegovom popravkom jer rizikujete sopstvenu bezbednost, kao i bezbednost ostalih ukućana, odnosno stanara. Loše servisiran bojler može Vas i životno ugroziti, pa je važno da ovaj posao prepustite profesionalnim i kvalifikovanim vodoinstalaterima.

Popravku bojlera vršimo po najpovoljnijim cenama u gradu. Gde god da se nalazite, na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku, dovoljan je samo jedan poziv. Uvek je važno naglasiti da se prilikom tuširanja bojler isključuje, bez obzira koliko ste sigurni u njegovu ispravnost, obavezno je isključiti bojler. Na svu sreću manji je broj smrtnih slučajeva gde je uzrok bio uključen bojler prilikom kupanja, odnosno gde je bojler sproveo struju preko vode, u većini su to slučajevi sa manjim ili većim povredama, ali ne treba rizikovati. Kvar koji se može javiti u bojleru nastaje zbog dotrajalosti uređaja, pregorevanja grejača, nataloženog kamenca, lošeg rada termostata, itd. Mi Vam pružamo profesionalnu uslugu i detaljan servis bojlera.

Na raspolaganju smo Vam u svakom trenutku, pozovite nas u bilo koje doba, posebno ako su u pitanju hitne intervencije, a mi Vam garantujemo brz dolazak na adresu i uslugu na najvišem nivou. Koristimo najsavremeniju opremu za što kvalitetnije izvođenje vodoinstalaterskih radova. Naši kvalifikovani vodoinstalateri su uvek spremni da priteknu u pomoć, bez obzira o kakvoj intervenciji je reč. Dajemo Vam račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

Call Now Button