064/12-41-855
064/12-41-855
Pon. – Ned.: 00.00 – 24.00

Vodoinstalaterske usluge

Vodoinstalaterske usluge pružamo za fizička i pravna lica na celoj teritoriji Banjice i okoline. Za sve vodoinstalaterske usluge i hitne intervencije, odgušenje kanalizacije, snimanje cevi kamerom, zamena ventila za vodu, detekcija curenja vode, zamena vodovodnih cevi u kupatilu smo dostupni 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Vodoinstalaterske usluge sa računom i garancijom na kvalitet dostupne sedam dana u nedelji.

Vodoinstalaterske usluge – Vodoinstalater Banjica

Vodoinstalaterske uslugeSvakodnevno imamo ogroman broj poziva i intervencija za raznorazne kvarove koji se mogu dogoditi na terenu. Zbog toga smo oformili odličan tim kvalifikovanih vodoinstalatera koji je na raspolaganju 24h, svakog dana i pruža Vam profesionalnu pomoć u kritičnim situacijama koje nekada mogu i da se izmaknu kontroli, poput poplave u stanu. Ono što je važno da znate, brzom reakcijom vodoinstalatera, može se sprečiti nastanak havarije, samo je bitno da se obratite profesionalnim vodoinstalaterima. Mi Vam pružamo vodoinstalaterske usluge na celoj teritoriji Banjice i okoline. O čemu god da je reč, garantujemo brz dolazak na adresu i brzo, efikasno rešenje.

Ukoliko do sada niste imali nikakvih problema sa vodovodnim instalacijama, sanitarijama ili kanalizacijom, to je odlična vest, ali nije na odmet da redovno vršite kontrolu njihovih ispravnosti. Uvek je mnogo bolje ako se za određen kvar reaguje na vreme nego da se problem odugovlači dok ne postane kasno, a šteta mnogo veća, kao i troškovi sanacije. Nudimo Vam snimanje vodovodnih cevi kamerom ukoliko je Vaš cevovod stariji od 20 godina ili jednostavno sumnjate da je negde došlo do naprsnuća cevi i curenja vode. Ukoliko imate problem zapušene wc šolje, bavimo se odgušenjem kanalizacije, kade, tuš kabine, sudopere, slivnika i svega što može da dovede do problema u protoku kanalizacionih voda.

Vodoinstalaterske usluge vršimo za pravna i fizička lica po najpovoljnijim cenama. Za svaku od intervencija koristimo savremenu opremu, koja se pokazala najboljom u što bržem i efektnijem uklanjanju svih kvarova, a u cilju pružanja najbolje usluge klijentima. Zaduženi smo za hitne intervencije i nakon poziva dolazimo na Vašu adresu u najkraćem vremenskom roku. Nakon svake intervencije dajemo Vam račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Podjednako profesionalno se ophodimo prema svakom kvaru, bez obzira da li je za njegovo uklanjanje potrebno manje ili više vremena i posla. Dostupni smo 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine. Obratite nam se za sva pitanja u vezi sa vodoinstalaterskim uslugama. Radimo i za vreme praznika.

Call Now Button