064/12-41-855
064/12-41-855
Pon. – Ned.: 00.00 – 24.00

Odgušenje kanalizacije

Odgušenje kanalizacije spada u naše svakodnevne poslove. Za odgušenje kanalizacije, snimanje cevi kamerom, hitne intervencije i sve vodoinstalaterske usluge dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Za odgušenje kanalizacije koristimo profesionalne mašine kao i vozila za otpušavanje kanalizacije pod pritiskom.

Odgušenje kanalizacije – Vodoinstalater Banjica

Odgušenje kanalizacijeKada zagusti, tu smo da Vam obezbedimo najbolje odgušenje, po svetskim standardima i na najvišem nivou. Intervenciju odgušenja vrše naši stručni i kvalifikovani vodoinstalateri na celoj teritoriji Banjice i okoline. Možete nam se obratiti kad god primetite znakove koje kanalizacija daje, da je možda došlo do zagušenja. Simptomi se najčešće javljaju u vidu neprijatnih mirisa, sporijeg oticanja vode, kao i njenog zadržavanja u kadi, wc šolji ili slivniku. Najveći problem može nastati ako dođe do vraćanja vode iz slivnika, a samim tim i poplave u kupatilu. Kako biste izbegli ove veće posledice zagušene kanalizacije, reagujte na vreme pozivom vodoinstalatera.

Odgušenje obavljamo po najpovoljnijim cenama u gradu, za pravna i fizička lica. Koristimo određene metode kojima najbolje oslobađamo Vašu kanalizaciju od zagušenja, kao što je mašinsko odgušenje, odgušenje kanalizacije sajlom, odgušenje  pod pritiskom i otpušavanje kanalizacije woma vozilom. Posedujemo najsavremeniju opremu kojom obavljamo sve vrste vodoinstalaterskih usluga, samim tim i odgušenja kanalizacije. Odmah nakon poziva dolazimo na Vašu adresu u najkraćem vremenskom roku. U zavisnosti od stepena zagušenja kanalizacije primenjujemo određene mere kako bi se odgušenje obavilo što kvalitetnije i sprečilo njegovo ponovno javljanje. Brzom reakcijom, odnosno pozivom vodoinstalatera koji će odmah doći na Vašu adresu, sprečava se nastanak mnogo veće štete i dodatnih nepredviđenih troškova. Veoma je važno da nas pozovete čim primetite  signale koje kanalizacija šalje, bez odlaganja dok problem ne postane veći, samim tim i kompleksniji.

Tu smo da se pobrinemo za kvalitetno pružanje vodoinstalaterskih usluga, bez obzira da li je reč o odgušenju kanalizacije ili popravci vodokotlića, zameni slavine ili montažu bojlera. Svaku od intervencija obavljamo profesionalno i do detalja. Dajemo Vam račun na kvalitet pružene usluge, tako da ste u potpunosti obezbeđeni. Vaše je samo da nas pozovete i prepustite nam da što pre vratimo funkcionalnost Vašem domu ili poslovnom prostoru. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

Call Now Button