064/12-41-855
064/12-41-855
Pon. – Ned.: 00.00 – 24.00

Zamena ventila za vodu

Zamena ventila za vodu radimo za ventile svih dimenzija i namena. Zamena ventila za vodu često spada u hitne intervencije zbog situacija iznenadnog kvara na ventilu i curenja vode iz ventila. Zamena ventila za vodu, zamena vodovodnih cevi, zamena glavnog ventila u kupatilu, zamena virble ventila kao i sve vodoinstalaterske usluge dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Zamena ventila za vodu – Vodoinstalater Banjica

Zamena ventila za voduFunkcija ventila za vodu jeste ta da u kritičnim momentma ili kada se obavljaju određene popravke na vodovodnim instalacijama, zaustavi dotok vode. Njihova ispravnost je i te kako važna jer u slučaju pucanja vodovodne cevi, zavijanjem ventila za vodu sprečićete nastanak poplave. Bitnost redovnog održavanja ventila za vodu se najčešće zanemaruje do momenta kada on potpuno izgubi funkcionalnost, a to se najčešće primeti u momentima kada nam je njihova uloga najpotrebnija. Kako ne biste došli u situaciju da Vam od ventila za vodu zavisi bezbednost doma, a on baš u tom momentu zakaže, redovno obraćajte pažnju na njihovu ispravnost.

Ventili za vodu će uvek dati naznake da je potrebno obaviti zamenu, ali je neophodno da ih primetite i ne ignorišete. Kada se na ventilu javi korozija i to u velikoj meri, jasno je da može doći do zaptivanja ventila i da može mnogo teže da se odvija, odnosno zavija. Isti slučaj je i sa javljanjem kamenca na venitlu za vodu. Prevelike naslage kamenca takođe mogu oslabiti njegovu funkciju. S obzirom da za ovu intervenciju nije potrebno previše vremena, ne dozvolite da dođete u situaciju da Vam od ventila zavisi da li ćete zaustaviti nagli pritisak vode usled pucanja cevi ili ćete odmah nakon uočavanja oštećenosti, pozvati vodoinstalatera koji će doći i obaviti zamenu ventila za vodu brzo i efikasno.

Zamenu ventila za vodu obavljamo svakodnevno na celoj teritoriji Banjice i okoline. Ovu kao i sve ostale vodoinstalaterske usluge vršimo po najpovoljnijim cenama u gradu. Za sve što Vam je potrebno će se pobrinuti kvalifikovani vodoinstalateri koji su Vam na raspolaganju u svakom trenutku. Bez obzira o kakvoj intervenciji je reč, pružamo Vam profesionalnu i pouzdanu uslugu sa podjednakom predanošču. Na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku, gde god da se nalazite. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima i nakon svake intervencije Vam dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Dostupni smo 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

Call Now Button