064/12-41-855
064/12-41-855
Pon. – Ned.: 00.00 – 24.00

Detekcija curenja vode

Detekcija curenja vode je metoda kojom pronalazimo tačno curenje vode iz vodovodne cevi. Detekcija curenja vode, snimanje vodovodnih cevi, sve vodoinstalaterske usluge i hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Za detektovanje curenja vode koristimo specijalne termalne kamere najnovije generacije koje lociraju mesto curenja vodovodne cevi u zidu ili u zemlji.

Detekcija curenja vode – Vodoinstalater Banjica

Detekcija curenja vodeAko želite pouzdanu, preciznu i brzu vodoinstalatersku uslugu, pozovite nas i dobićete upravo to. Odličan odnos cene i kvaliteta, bez dugog čekanja da dođemo na Vašu adresu, a nakon svake intervencije iza sebe ostavljamo čist i uredan prostor. Detekcija curenja vode je samo jedna od mnogobrojnih intervencija koje svakodnevno obavljamo. Vlaga u prostorijama, fleke od vode na zidu, neprijatan miris buđi, samo su neke od posledica curenja vode. Sigurni smo da ne želite lošu uslugu, upravo zbog toga sve vodoinstalaterske intervencije vrše kvalifikovani vodoinstalateri sa višegodišnjim iskustvom. Ako voda curi, prijavite nam problem i očekujte da će on biti rešen za jako kratko vreme.

Detekcija curenja vode po najpovoljnijim cenama u Beogradu, moguća je samo jednim pozivom. Takođe je važno napomenuti da dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima na celoj teritoriji Banjice i okoline. Pozovite nas u bilo koje doba dana i noći ako su u pitanju hitne intervencije, na raspolaganju smo Vam u svakom trenutku, kad god Vam zatrebaju naše usluge. Dežurni vodoinstalater će krenuti na Vašu adresu odmah po pozivu sa svom neophodnom opremom. Detekcija curenja vode na celoj teritoriji Beograda, gde god da se nalazite.

Snimanje cevi termalnom kamerom je metoda kojom se vrši lociranje curenja vode. Ako sumnjate i na najmanje oštećenje na cevima, mi ćemo obaviti sve neophodne provere. Mnogi cevovodi u Beogradu su dosta zastareli, pa zbog toga i dolazi do čestih kvarova. Međutim, kada se snimanje cevi kamerom obavi, mogu se predvideti svi potencijalni kvarovi, kao i da li postoji rizik od poplave. Pozovite nas kada Vam je potrebno lociranje curenja vode u zidu, lociranje curenja vode u zgradi ili lociranje curenja vode u zemlji. Na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

Call Now Button