064/12-41-855
064/12-41-855
Pon. – Ned.: 00.00 – 24.00

Dežurni vodoinstalater

Dežurni vodoinstalater je tu za vas sedam dana u nedelji za sve hitne intervencije i vodoinstalaterske usluge. Dežurni vodoinstalater je dostupan 24h dnevno i brzo dolazi na vašu adresu. U slučaju zagušenja kanalizacije, curenje vode iz ventila, naprsle vodovodne cevi, Vodoinstalater Banjica i dežurni vodoinstalater vam stoje na raspolaganju 365 dana u godini, kao i za vreme praznika.

Dežurni vodoinstalater – Vodoinstalater Banjica

Dežurni vodoinstalaterZa mnoge vodoinstalaterske intervencije je važno da vodoinstalater dođe što pre na Vašu adresu kako bi se sprečila veća šteta i nastanak havarije. Ovo se uglavnom odnosi na izlivanje kanalizacije, poplavu u stanu, curenje vode iz zidova usled pucanja cevi i sve ono što može ugroziti Vašu bezbednost i bezbednost Vašeg doma. Dežurni vodoinstalater Vam je na raspolaganju u svakom trenutku kako bi odmah nakon poziva krenuo na teren sa neophodnom opremom za sanaciju problema. S obzirom da poslujemo na celoj teritorji Banjice i okoline i imamo najbolje vodoinstalatere, zagarantovano je da na vašoj adresi budemo u najkraćem vremenskom roku, odmah nakon poziva.

Svaki vodoinstalaterski kvarove obrađujemo podjednako detaljno i temeljno. Nakon završetka određene intervencije proveravamo da li sve funkcioniše u najboljem redu i tek nakon što se uverimo da je kvar u potpunosti uklonjen i nema nove opasnosti, napuštamo Vaš prostor. Dajemo Vam garanciju i račun na kvalitet pružene usluge tako da možete biti apsolutno sigurni da je intervenciju obavilo kvalifikovano i stručno lice. Dežurni vodoinstalater Vam pruža sve neophodne informacije putem naših telefonskih linija u svako doba. U slučaju da su u pitanju hitne intervencije dajemo Vam instrukciju kako da postupite dok ne stignemo na Vašu adresu, recimo ako dođe do pucanja cevi, možete da zavijete ventil za vodu i tako sprečite njen dalji dotok, a mi ćemo se kasnije pobrinuti za ostalo.

Vodoinstalaterske usluge obavljamo po najpovoljnijim cenama, pristupačnim svačijem budžetu. Koristimo najsavremeniju opremu kako bismo mogli da Vam pružimo kvalitet na najvišem nivou, po svetskim standardima. Poštujemo Vaše vreme, samim tim i sve predviđene rokove za završetak radova. Možete nas angažovati za izvođenje vodoinstalaterskih radova u novoizgrađenim objektima, kao i u njihovoj početnoj fazi izgradnje gde je neophodno izgraditi kanalizacionu mrežu. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

Call Now Button