064/12-41-855
064/12-41-855
Pon. – Ned.: 00.00 – 24.00

Zamena slavine

Zamena slavine je još jedna od usluga koju pružamo za fizička i pravna lica. Zamena slavine, zamena česme, zamena tuš baterije, popravka slavine, sve vodoinstalaterske usluge i hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Zamena slavine u slučaju curenja vode ili naprsnuća slavine i šikljanja vode, dežurni vodoinstalater vam je na raspolaganju u bilo koje doba dana ili noći.

Zamena slavine – Vodoinstalater Banjica

Zamena slavine Ispravnost slavine je i te kako važna za čitav vodovodni sistem, a posebno za potrošnju vode u Vašem domaćinstvu ili poslovnom prostoru. Ukoliko iz slavina kaplje ili curi voda, nemojte zanemarivati taj kvar već nas pozovite da se pobrinemo za njega. Ponekad problem može biti u gumici slavine ili jednostavno zbog prevelikog nataloženja kamenca ona izgubi svoju fleksibilnost i funkciju. Zamenu slavine vrše profesionalni vodoinstalateri, svakodnevno, na celoj teritoriji Banjice i okoline. Gde god da se nalazite, na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku, odmah nakon poziva. Takođe smo vam na raspolaganju za sve vodoinstalaterske intervencije, nudimo pouzdanu i kvalitetnu uslugu.

Zamenu slavine vršimo po najpovoljnijim cenama u svim gradskim opštinama. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima i tu smo da se pobrinemo za svaki kvar u Vašim privatnim i poslovnim prostorima. Ne preporučujemo da pokušavate sami da obavite zamenu slavine iako Vam se to može učiniti kao veoma laka intervencija. Ukoliko nemate nikakvog iskustva, možete da napravite mnogo veći kvar, a samim tim i troškove. Takođe nestručnim rukovanjem se može izazvati poplava, koliko god kvar delovao sitno. Najbolje je obratiti se kvalifikovanim vodoinstalaterima koji će taj posao obaviti brzo, a vi ćete ponovo moći neometano da koristite Vaše kupatilo ili kuhinju.

Takođe nas možete angažovati za sve vodoinstalaterske intervencije. Pored zamene slavine vršimo i snimanje cevi kamerom, odgušenje kanalizacije, ugradnju sanitarija, servis bojlera i sve što može da Vam zatreba, a u domenu je vodoinstalaterskih usluga. Koristimo isključvo kvalitetnu opremu i sav alata, da bismo Vam pružili uslugu na najvišem nivou. Poštujemo Vaše vreme i novac, možete nas pozvati u bilo koje doba dana i noći, posebno ako su u pitanju hitne intervencije, garantujemo brz dolazak na adresu na celoj teritoriji Beograda. Takođe Vam dajemo račun i garanciju na kvalitet  pružene usluge. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

Call Now Button